Visual top

De Kade Businessclub

De Kade is een belangrijke pijler voor het festival Kadepop. Sterker nog: De Kade is sinds haar oprichting onmisbaar gebleken voor het festival. De Kade wordt gevormd door een groep betrokken ondernemers die openstaan voor nieuwe en verrassende ideeën en ervaringen. Ondernemers bovendien die durven te investeren in cultuur.

De Kade is een plek waar noordelijke ondernemers samenkomen om op een informele wijze kennis, ervaring en handel te ‘laden’ en te ‘lossen'. Daarnaast is het er gewoon heel gezellig. En ten minste drie keer per jaar komt De Kade bijeen tijdens geheel verzorgde activiteiten met als hoogtepunt het jaarlijkse festival.

De Kadeleden
Sinds de oprichting in 2016 hebben we al bijna 100 leden mogen verwelkomen. En op dit moment is de Kade zelfs de snelst groeiende businessclubs van het Noorden. Met het lidmaatschap van De Kade ondersteun je in de eerste plaats het festival Kadepop. Daar werken we met z’n allen ieder jaar naartoe. Als Kadelid ben je VIP gast op het festival en daarmee heb je toegang tot alle beschikbare VIP-ruimten. Logo’s van de deelnemende bedrijven worden vermeld op de website, alsmede gedurende het festival in één van de VIP-ruimten. 

Daarnaast worden alle Kadeleden vermeld in onze eigen speciale festivalkrant die wordt uitgegeven in de Stad Groningen (Jaarlijkse oplage van ong. 120.000!) en is er de mogelijkheid tot advertentie in ons digitale magazine die meerdere malen per jaar verstuurd wordt. Tenslotte komt je bedrijfsnaam op de toekomstige ‘Wall of Fame’ in het Stadslab en op de website. 

De Kade Businessclub

Contact

Vragen? E-mail ons